După șobolani și gunoaie, frigul va pune stăpânire pe Sectorul 1!

Clotilde Armand pregătește noi surprize. După șobolani și gunoaie, acum locuitorii Sectorului 1 vor învăța să trăiască în frig! CET Grivița s-a închis în condițiile în care atât Nicușor Dan, cât și userista Clotilde Armand au ignorat implicațiile.

Peste 50.000 de cetățeni au rămas fără apă caldă. Pentru cât timp? Nu se știe! Însă, Claudiu Crețu Sârbu, directorul Termoenergetica, susține că fără CET Grivița iarna este imposibil de trecut. Însă, nici Claudiu Crețu Sârbu și nici Nicușor Dan nu oferă soluții. Cel mai probabil, Claudiu Crețu Sârbu va recomanda cetățenilor Sectorului 1 să își cumpere un boiler electric (așa cum a mai făcut-o în trecut!), în timp ce Nicușor Dan va invoca diverse studii potrivit cărora frigul face bine la sănătate.

Clotilde Armand, în stilul caracteristic de userist, acuză jocuri politice și susține că nu va accepta majorarea de buget pentru că implică și o majorare de salarii a angajaților.

Cert este că problema termiei nu a reprezentat o prioritate. Însă, acum, Nicușor Dan se gândește să cumpere CET Grivița. Însă, pentru Nicușor Dan totul este relativ, iar timpul este ceva ce nu poate fi anticipat. Lui Nicușor Dan i-au trebuit 2 ani de zile pentru a tunde… iarba. Ori, achiziția unui obiectiv cu o asemenea importanța va dura mult mai mult. Deci, problema încălzirii și a apei calde în Sectorul 1 va dura mult mai mult. Până atunci, locuitorii Sectorului 1 vor fi obligați să se adapteze condițiilor „speciale” oferite de Clotilde Armand și Nicușor Dan. Un fel de luați cu apă… rece!

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer