Incompetența ucide! La fel și prostia!

ucureștenii sunt nedumeriți cu privire la haosul și dezastrul din București. Sau din Noul București. De fapt din Capitala lu’ Nicușor. Oricum ar încerca Nicușor să îndulcească dezastrul din București și orice vinovați mai mult sau mai puțin de serviciu și-ar găsi, explicația se află în propria lui ogradă. Explicația dezastrului ține exclusiv de propria sa incompetență, dar și de propria sa prostie! Voi explica!

În primul rând, Apa Nova are zeci de documentații depuse în vederea emiterii acordurilor de construcții pentru reabilitarea rețelelor principale și secundare de apă și canal. Evident că respectivele documentații sunt depuse la PMB. Acolo unde Nicușor Dan nu își găsește timp să rezolve respectivele documentații.

În realitate, Nicușor Dan are tot timpul din lume. De ce? Pentru că, oricum nu face nimic! Deci, fie din prostie, fie din dezinteres sau, poate, din ambele motive, Nicușor Dan împiedică acest demers al Apa Nova. Rezultatul? Când plouă, bucureștenii se trezesc în mica… Veneție! Își suflecă pantalonii, își scot pantofii și se bucură de… apă! Măcar de ar fi caldă! Ghinion!

Inundațiile și disconfortul bucureștenilor ar putea fi rezolvat prin reabilitarea colectorului pluvial de sub Dâmbovița. Evident că este o operațiune care necesită bani! Deci, aparent, este imposibil, nu? Greșit! Fondurile există! Numai că Nicușor Dan, asemenea unui copil răzgâiat și egoist, nu poate să admită că fostul primar general – Gabriela Firea – a obținut respectiva finanțare! Nu vrea și pace!

Și, atunci când Nicușor Dan nu vrea, bucureștenii plătesc! Pe el, pe Nicușor Dan, oricum nu îl interesează de bucureșteni! Și, chiar de l-ar interesa, nu ar putea înțelege!

Din tenebrele biroului în care se ascunde de privirile extrem de sugestive ale bucureștenilor, totul pare frumos, perfect și just! Însă, incompetența ucide! La fel și prostia! Dar Nicușor Dan se străduiește, zilnic, să o demonstreze! Pe nervii bucureștenilor!

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer