Decalogul PNL pentru Nicușor Dan

PNL-ul prin vocea magnificului Ciprian Ciucu (fost șef al PNL București) îi stabilea foaia de parcurs a lui Nicușor Dan pentru următoarele 6 luni. Măsuri ambițioase, proiecte în beneficiul bucureștenilor… Așa cum numai Ciprian Ciucu știe să le facă… Pe hârtie! Era 1 februarie!

Timpul a trecut, Nicușor Dan și-a văzut nestingherit de moțăială caracteristică unui primar ascuns într-un birou întunecat și umed. Același timp s-a scurs și pentru Ciprian Ciucu. A rămas primar al Sectorului 6, însă șefia PNL București a fost pierdută. Ghinion!

Au trecut însă și cele 6 luni în care Nicușor Dan, cel mai primar general dintre primari, omul pentru care toate sunt chestiuni relative și țin de fizică (de la apa caldă și până la trecerea timpului), trebuia să ducă la îndeplinire obiectivele din foaia de parcurs. Sau din Decalog.
Îndeplinirea obiectivelor din Decalog conducea la continuarea sprijinului politic.
Se vede cu ochiul liber că Nicușor Dan, pentru prieteni primaru’ Dandana sau primaru’ 0, nu a îndeplinit niciun obiectiv. Nici din cele pe care le-a vândut în campanie și nici cele pe care PNL București prin „goarna” Ciprian Ciucu i le-a trasat.

Deci, se pune întrebarea: Mai are Nicușor Dan sprijinul PNL?
Despre USR nu spun nimic. Știm că îi oferă întreg sprijinul lui Nicușor Dan pentru că sănătatea…costă!

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer