Proiectul de metrou M5, de la Eroilor la Piața Iancului, este în pericol. Primăria Capitalei întârzie să-l introducă pe ordinea de zi a CGMB.

Astăzi, am participat am fost invitat la emisiunea „Cu Gândul la București, context în care am declarat: „Nu avem pe ordinea de zi, deocamdată, un proiect ce vizează dezvoltarea metroului bucureștean. Vedem, în schimb, că se ocupă primăriile de sector, Primăria Setorului 4, Primăria Sectorului 5, se asociază și cu Consiliul Județean Ilfov, pentru a dezvolta infrastructura metroului bucureștean. La acest tip de investiții, Primăria Capitalei trebuie să fie un partener clar, lucru care nu se întâmplă.  Spunea tot Ionel Scrioșteanu, în februarie, că se vor pierde banii dacă nu se intră cu PUZ-ul pe ordinea de zi (Gara de Nord – Gara Progresul – n.r.). PUZ-ul avea toate actele, dar nu s-a întâmplat să fie așa.”

De asemenea, am atras atenția și asupra faptului că „marile proiecte de infrastructură ale Capitalei au fost blocate de către primăria generală (…) Nu înțeleg de ce primăria generală blochează proiectele mari de investiții, în loc să le dezvolte

 

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer