53% dintre bucureșteni sunt nemulțumiți de Nicușor Dan!

Cel mai recent sondaj de opinie publică realizat în București de către CURS arată o realitate pe care, din păcate, Nicușor Dan &Co. o ignoră. 

Astfel, 53% dintre participanții la sondaj indică faptul că au o părere „proastă” și „foarte proastă” cu privire la activitatea primarului general al Capitalei. Totodată, datele mai arată că printre principalele probleme ale Bucureștiului se numără traficul (35%), parcările (16%), încălzirea/apa caldă (13%), drumurile (10%), poluarea (9%), curățenia (6%), starea spitalelor (5%).

În mod evident, problemele identificate de bucureșteni sunt influențate de diverși factori. Însă, toate problemele indicate sunt exact promisiunile cu care Nicușor Dan defila mândru în campania electorală. Adică, promitea că le rezolvă și nicidecum că le menține. Prin urmare, în cei aproape 3 ani de mandat, nimic din promisiunile electorale nu s-au concretizat. Totul a fost o comunicare mincinoasă. Nimic din ce a promis nu a rezolvat. În mod obiectiv (ca să nu se supere prea tare prietenii useriști ai lui Nicușor Dan!) nu puteau fi rezolvate în totalitate. Dar, el a promis că le va rezolva. Chiar din prima zi de mandat când va fi apă caldă… După 3 ani, apa caldă este…rece, iar căldura care este livrată de prietenul lui Nicușor Dan de la Termoenergetica, Claudiu Crețu-Sârbu, nu ajunge la cetățeni. Așa cum spunea primarul general al Capitalei, este o problemă de…fizică.

Revenind, 53% dintre bucureșteni sunt nemulțumiți. Prin urmare, este puțin probabil ca acest procent să reprezinte fix populația care nu l-a votat pe Nicușor Dan. Deci, există o problemă reală în ceea ce privește încrederea în Nicușor Dan. Bucureștenii au exprimat-o, prin acest sondaj de opinie, însă Nicușor Dan ignoră realitatea. La fel cum face și cu problema traficului, a parcărilor și a celorlalte subiecte. Pentru Nicușor Dan contează doar imaginea și un nou mandat de primar general. Probabil că, dacă va obține un nou mandat de primar general, abia atunci Bucureștiul va deveni Noul București, o capitală după chipul și asemănarea lui Nicușor Dan.

Până atunci, 53% dintre bucureșteni sunt profund nemulțumiți de prestația lui Nicușor Dan. Altfel spus, Nicușor Dan nu numai că ai mințit, dar ai înșelat și încrederea cetățenilor prin promisiunile făcute. Adică, ești cam… impostor!

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer