nicUSoR și realitățile paralele…

Impostura lui Nicușor Dan este proverbială. Recent, Nicușor Dan a participat la Congresul USR-iștilor. A adus laude, ode, mulțumiri și promisiuni. Promisiuni pe care numai USR-ul este în stare să le facă. Promisiuni lipsite de orice ancorare în realitate. Pentru Nicușor Dan și USR bucureștenii sunt utili doar în perioada campaniei electorale când își du frâu liber imaginației. Și, promit de la apă cală și până la un nou București în care laptele și miere va curge pe străzi. În realitate, nu curge nimic în afară de studii de prefezabilitate și fezabilitate pe bani mulți. Evident, aceste studii sunt realizate de „vizionarii” Noului București. Pe bani mulți pentru că expertiza…costă.

Însă, spre deosebire de Nicușor Dan și Horia Tomescu, alături de celebrul Vlad Voiculescu, bucureștenii trăiesc în lumea reală. O lume în care semaforizarea inteligentă promisă de Nicușor Dan nu este atât de inteligentă. Este doar în stadiul de analiză…

Mai mult, aceiași bucureșteni au tupeul să folosească mijloacele de transport în comun. Călătoria cu mijloacele de transport reprezintă o adevărată provocare. Pentru toată lumea, mai puțin pentru Nicușor Dan și USR. În timp ce revoluționarii administrației publice se pregătesc pentru revenirea la butoanele administrației locale, bucureștenii trebuie să se ferească și de șinele de tramvai care atentează, direct, la siguranța călătorilor. Din păcate, nu este primul incident.

Evident, că toți sunt vinovați. Cu excepția lui Nicușor Dan și USR. În fond, Nicușor nu poate fi acuzat decât de incompetență și de minciună. El doar a promis, în anul 2022, că, până la finalul mandatului său, șinele de tramvai vor fi schimbate. Toate! Probabil că a uitat propria promisiune și, acum, alături de USR identifică vinovații.

Până atunci, poate că Nicușor Dan și USR-ul care se pregătește de asaltul final asupra României ar trebui să își amintească de promisiunile neonorate. De toate promisiunile neonorate. Mai ales că, în inima lui mică și haină, Nicușor Dan speră ca, alături de partenerii și prietenii useriști, să mai primească un mandat de primar general. Adică, să pună în aplicare distrugerea Bucureștiului începută în anul 2020.

Pozele de mai jos vorbesc de la sine…

 

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer