sursă foto: captură Digi24

La Nicușor Dan totul este inevitabil. Chiar și prostia!

„Zona Unirii va fi decopertată. Pentru moment, problema pe care o avem acolo este cu planșeul, care este foarte degradat. Planșeul urmează cursul râului Dâmbovița. Deasupra planșeului este și metroul și Pasajul” – este anunțul șoc pe care Nicușor Dan l-a făcut marți…13!

Argumentele sale sunt de tot râsul și includ binecunoscuta afirmație „va trebui să”… De la soluții pentru devierea traficului și până la soluționarea stării de fapt.

În fond, nu problema traficului este cea mai îngrijorătoare. Ci, soluțiile proiectului care, în opinia primarului general al Noului București, implică trei faze, respectiv: o expertiză preliminară care s-a finalizat, o expertiză care a început și care o să spună care este soluția optimă și, apoi, demararea lucrărilor. Logic și explicit, nu? Cam la fel cum era cu căldura furnizată de Termoenergetica lui Claudiu Crețu Sârbu… acea căldură care pleacă și nu mai ajunge la bucureșteni. Chestiuni simple de fizică și logică „garantat de Nicușor Dan”.

Dar, pentru că atunci când vorbești de Nicușor Dan întotdeauna există un „dar, proiectul pe care Nicușor Dan și-l atribuie cu o impostură de neimaginat este demarat de Primăria Sector 4. Adică, în cel mai rău caz, Nicușor Dan va face și el o poză la finalizarea proiectului inițiat de Primăria Sectorului 4.

În concluzie, atunci când îl auziți pe Nicușor Dan vorbind despre Piața Unirii să știți ca habar nu are. De fapt, Nicușor Dan a dovedit, din plin, că habar nu are de nimic. Nici măcar că se afla la mare, deși susținea că este la ședința de Consiliu General în urmă cu ceva timp. Nefiind în stare să se ocupe nici măcar de proiectele finanțate pe mandatul fostului primar general, a ales să le blocheze și să găsească vinovați. Acum, doar a aruncat cartoful fierbinte sperând că alții vor deconta politic pentru incompetența și impostura de care dă dovadă în fiecare zi în care stă închis în biroul său umed și întunecat de la Primăria Generală…

 

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer