Interesele lui Nicușor Dan sunt mai importante decât comunitatea!

Ziua de miercuri nu a însemnat doar o palmă pe care Nicușor Dan, primarul de neclintit, a primit-o de la proprii colegi de coaliție care i-au transmis că se abțin de la votarea bugetului. Adică, un fel de minciună și impostură de tip nou, în care nici nu suntem împotrivă, ci suntem așa…

Ceea ce s-a întâmplat ieri în ședința consiliului general este unic în istoria post-decembristă si nu are decât o singura motivație: predarea de facto a sistemului de sănătate bucureștean domnului Vlad Voiculescu.

Revenind, pe lângă palma de ieri, Nicușor Dan a mai primit o lovitură. De această dată, din partea Curții de Apel București care s-a pronunțat definitiv și fără altă cale de atac în ceea ce privește la speța fostelor Sere Berceni. Practic, șirul de alegații pe care le-a făcut Nicușor Dan, prin intermediul Asociației Salvați Bucureștiul și Fundația Eco-Civica, au fost respinse.

Mai mult, Curtea de Apel a stabilit faptul că NU s-au încălcat prevederile pe linia PUZ-ului Sector 4, cât și pe linia PUZ-ului zonal existent. Cu alte cuvinte, s-au respectat toate normele legale în materie de urbanism. Păi, dacă normele s-au respectat, atunci înseamnă că cineva a mințit și indus în eroare, nu?

Bizareria situației este că aceste concluzii aparțin Curții de Apel și nu vreunei entități obscure.

Pe cale de consecință, se impun câteva clarificări:

Nicușor Dan a prezentat, în mod deliberat, informații neadevărate cu scopul de a influența opinia publică. Adică a dezinformat!
Demersul de suspendare a PUZ-urilor NU are rolul de a pune în ordine lucrurile. Din contră, Nicușor Dan generează haos și împarte societatea și cetățenii în două tabere.
Biletul la circul generat de acțiunile lipsite de orice temei este plătit de toți bucureștenii. Dar și de comunitatea de afaceri care nu va conduce la creșterea încasărilor la bugetul local și general. Și, din lipsa fondurilor, Nicușor Dan va mări taxele și impozitele. Deja a făcut-o!
Din păcate, interesele lui #NicușorDan și ”ai lui” sunt mai importante decât #comunitatea!

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer