Nicușor a rezolvat și problema parcărilor…

Până acum mandatul lui Nicușor Dan a fost un eșec total. Toate promisiunile electorale s-au dovedit a fi minciuni și declarații specifice unui impostor. După revoluția „apei calde”, Nicușor Dan și-a ales, permanent, ținte pe care să le distrugă! Metodic, lent și cu mult cinism. Așa cum numai el știe să o facă…

S-a răzbunat pe dezvoltatorii imobiliari, iar pe cetățeni i-a băgat forțat în programul de reeducare prin lipsa căldurii. Chiar dacă nu aveau căldură, bucureștenii plăteau! Să învețe ce înseamnă ce înseamnă pohta lu’ Nicușor!

Cu același cinism, Nicușor Dan a atacat și parcările. A acuzat cu năduf că fostul primar general a fost incompetent. A urlat și a ieșit în presă. După jocul de lumini, umbre și narative propagandistice, a scos din puțul propriei viziuni un proiect prin care municipalitatea avea să își crească veniturile. Ceva ce numai în filme se vedea. Tarife mărite și încasări de peste 1 milion de lei pe zi!

Cetățenii au crezut impostorul. Poate că sperau ca măcar o singură idee să prindă contur. Măcar una singură. Din păcate, Nicușor Dan și-a demonstrat, din nou, incompetența și lipsa de viziune. Sistemul „revoluționar” impus de haiducul Nicușor Dan a adus, în luna septembrie 2022, fabuloasa sumă de….3.534.145 lei. Adică, dacă ne raportăm la declarațiile anterioare, în 30 de zile, doar 10%. Sau, de dragul jocului, în 30 de zile, parcările (cele peste 22000) au funcționat doar…3 zile! Evident, pornind de la declarația responsabilă potrivit căreia veniturile vor fi de 1 milion de lei pe zi.

Acum, se pune întrebarea: fie proiectul lui Nicușor Dan a fost făcut într-un mod cu totul neprofesionist și necorespunzător, fie bucureștenii nu mai au mașini și, prin urmare, nu au de ce să plătească servicii pe care nu le folosesc. Varianta a doua pică!

Rămâne doar ceea ce știam: proiectele lui Nicușor Dan sunt bune doar pe hârtie. În practică, ele – proiectele – sunt rupte de realitate și generează haos, frustrare, nemulțumire și multă…caldură!

Privind cu multă obiectivitate la cei doi ani de mandat al lui Nicușor Dan, din păcate pentru bucureșteni, nu pot identifica un singur proiect care să fie în beneficiul cetățenilor. Pe de altă parte, dacă în mandatul fostului primar general, bucureștenii au simțit implicarea și empatia, mandatul lui Nicușor Dan este caracterizat de cinism, lipsă de viziune, lipsă de proiecte și impostură. Nimic pentru cetățeni, dar totul pentru grupul USR-PNL care, din motive necunoscute, (încă) îl (mai) susține pe primarul dandana.

Concluzionând, parcările au fost rezolvate. Însă, poate, ar fi indicat să ne uităm cu atenție și la renumita Administrație Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), pe zona de adminsitrativ aprovizionare…Cine știe ce surprize găsim?

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer