Gabriela Firea și Robert Negoiță: alegerea corectă pentru un București modern și sustenabil!

Campania electorală se apropie de final, bucureștenii având posibilitatea de a alege primarul general și primarii de sector. Însă, alegerea nu se rezumă doar la a pune ștampila pe buletinul de vot. Istoria ne-a demonstrat că alegerile tip hate ca urmare a dezinformării nu a adus niciun beneficiu comunității. În cei 4 ani de mandat, Nicușor Dan a demonstrat că promisiunile au fost... minciuni. La finalul celor 4 ani de mandat, Nicușor Dan este incapabil de a menționa câteva din realizări. 

Pe 9 iunie, bucureștenii aleg primarul general și primarii de sector. La acest moment, pentru Primăria Generală competiția electorală pare a se da între Gabriela Firea (PSD) și Nicușor Dan (candidat independent, susținut de USR, dar neasumat de USR). Restul candidaților la Primăria Generală reprezintă zgomotul de fond.

Primăria Capitalei – Gabriela Firea

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru funcția de Primar General a demonstrat, prin realizări, că are capacitatea de a conduce și de a administra eficient Bucureștiul. Ba chiar i-a oferit lui Nicușor Dan și o serie de proiecte la cheie (inclusiv cu finanțarea aferentă!) care au rămas îngropate într-un sertar.

În timpul mandatului Gabriela Firea, orașul a beneficiat de modernizarea infrastructurii, îmbunătățirea transportului public și implementarea unor proiecte de amploare, cum ar fi investiții în rețeaua de termoficare, reabilitarea parcurilor și a spațiilor publice. În același timp a derulat numeroase campanii pentru ajutorarea celor mai puțin norocoși. Aceste realizări tangibile contrastează puternic cu promisiunile vagi ale lui Nicușor Dan, care, deși pline de bune intenții, nu sunt susținute de experiență administrativă concretă. Să nu uităm că au trecut patru ani de când Nicușor Dan promitea bucureștenilor că problema termoficării va fi rezolvată a doua zi după preluarea mandatului de primar. Chiar și-a numit și propriul specialist la conducerea Termoenergetica, Claudiu Crețu Sârbu (actualmente recuperat de Sebastian Burduja și pus în fruntea ELCEN).

Bucureștiul nu mai are timp de promisiuni deșarte și ipoteze matematice nule, are nevoie de o viziune clară și pe termen lung pentru o dezvoltare sustenabilă! Altfel spus, Bucureștiul are nevoie de Gabriela Firea pentru implementarea unor proiecte de anvergură, precum: regenerarea urbană, investiții în infrastructură și continuarea atragerii de  fonduri europene pentru modernizare inclusiv a rețelei de termoficare. Bucureștenii au nevoie de un primar cu care să comunice, care să construiască punți între administrație și cetățeni, astfel încât vocile acestora să fie auzite!

Gestionarea traficului, problemele legate de poluare și dezvoltarea urbană haotică sunt provocări pe care un activist precum Nicușor Dan ar fi trebuit să le gestioneze într-un mod eficient. Cu toate acestea, nu a fost capabil să găsească soluții la nevoile reale ale cetățenilor. Ascuns în biroul său, Nicușor Dan a rămas mut și surd la interesele reale ale cetățenilor, preferând să se dedice intereselor de grup. Singura preocupare a lui Nicușor Dan a fost să paralizeze domeniul construcțiilor sub marea minciună că urmărește reglementarea. În realitate, dezvoltările imobiliare au fost blocate. Pentru unii…

Sectorul 3 – Robert Negoiță

Cât privește Sectorul 3, este mai mult decât evident faptul că Robert Negoiță, actualul primar reprezintă cea mai bună alegere! Mandatele sale la conducerea Sectorului 3 sunt marcate de proiecte concrete și de succes, care au îmbunătățit considerabil calitatea vieții locuitorilor. Modernizarea infrastructurii, crearea de spații verzi și reabilitarea clădirilor de patrimoniu sunt doar câteva dintre inițiativele care au transformat Sectorul 3 într-un model de urmat pentru celelalte sectoare. Robert Negoiță a demonstrat că înțelege complexitatea problemelor urbane și are o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea durabilă a Bucureștiului.

Totodată, Robert Negoiță a demonstrat că este un primar care ascultă nevoile cetățenilor și acționează în consecință. Prin inițiativele sale de consultare publică și implicarea directă în problemele comunității, a reușit să construiască o relație de încredere cu locuitorii Sectorului 3. În timpul mandatelor sale de primar, Robert Negoiță a pus accent și pe dezvoltarea proiectelor sociale și educaționale, cum ar fi modernizarea școlilor și grădinițelor, implementarea de programe pentru sprijinirea familiilor și dezvoltarea unor centre comunitare.

Utilizând o abordare deschisă în ceea ce privește comunicarea cu cetățenii și transparența în deciziile administrative, Robert Negoiță a reușit să mențină un dialog constant cu cetățenii din sectorul 3, un lucru normal altminteri pentru un edil.

De ce să mergem la vot în 9 iunie 2024?

  1. Pentru că votul este un act de responsabilitate civică. Este o modalitate de a-ți arăta angajamentul față de comunitate și de a contribui la bunul mers al societății.
  2. Pentru că votul poate aduce schimbare și progres. Dacă ești nemulțumit de starea actuală a lucrurilor, votul tău poate contribui la alegerea unor lideri care să găsească soluții la problemele comunității.
  3. Pentru că dreptul la vot a fost obținut prin multe lupte și sacrificii de-a lungul istoriei. Onorarea acestui drept este o modalitate de a respecta și a recunoaște eforturile celor care au luptat pentru democrație.
  4. Pentru că neexercitarea dreptului de vot te transformă într-un spectator pasiv al deciziilor care îți afectează viața. Participarea activă te plasează în rolul unui participant activ în modelarea viitorului comunității tale.
  5. Pentru că votul tău contribuie la crearea unui viitor mai bun pentru generațiile viitoare. Deciziile de astăzi vor afecta copiii și nepoții tăi, așa că este important să te implici pentru a asigura un viitor prosper și echitabil

Pe 9 iunie 2024, votează util! Votează-i pe cei care cu adevărat vor transforma Bucureștiul într-o capitală la standarde europene.  Atât Gabriela Firea (candidat PSD pentru funcția de Primar General al municipiului București), cât și Robert Negoiță (candidat PSD pentru funcția de Primar al Sectorului 3) reprezintă alegerea corectă pentru București și bucureșteni. Alege să-i votezi pe cei care îți pot asigura un viitor mai bun, într-un București modern și sustenabil: un vot util în data de 9 iunie 2024 poate face diferența de care avem nevoie pentru un trai mai bun!

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer