Nicușor Dan și smiorcăiala…

Nicușor Dan și smiorcăiala…

Bugetul PMB a fost respins. A fost respins nu pentru că inițiatorul a fost Nicușor Dan, ci pentru că nu reflectă realitatea din București. Trec peste modul îndoielnic prin care Nicușor Dan a obținut mandatul de primar general (minciuni, dezinformare, promisiuni deșarte etc.), însă nu pot trece peste faptul că, nici în al 12-lea ceas, Nicușor Dan nu înțelege că Primăria Municipiului București (PMB) nu este feuda sa.

Nicușor Dan a propus un buget fantasmagoric care nu oferă soluții concrete nevoilor cetățenilor. Este adevărat că #NicușorDan nu are de unde să știe problemele cu care se confruntă bucureștenii din simplul fapt că se ascunde de ei. Se ascunde în biroul său rece și întunecat din care privește, melancolic, ciorile din parcul Cișmigiu.

Ceea ce nu înțelege Nicușor Dan este că bucureștenii, fie ei chiar și simpatizanți social-democrați, merită respect. Prin demersul său, Nicușor Dan demonstrează, din nou, că singurii care contează sunt proprii votanți și „grupărilor” de susținători. Pe de o parte, cetățenii care au crezut în promisiunile mincinoase ale lui Nicușor Dan,, iar pe de altă parte, „grupările” care, sub steagul dreptei unite și al „tinerilor liberi” trag tun după tun dintr-un buget menit să le asigure sănătatea… financiară.

Deci, bugetul propus de #NicușorDan și ai lui nu a fost votat pentru că nu oferă soluții la problemele reale.

Domnule Nicușor Dan, care este motivul real pentru care îi pedepsiți pe bucureșteni și îi condamnați să sufere?

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer