Cum este ucisă #transparența în ”Noul București” Cum este ucisă #transparența în ”Noul București”

Pentru orice administrație centrală și locală, #transparența este o chestiune fundamentală. Peste tot în lume. În toate capitalele europene. Mai puțin, în Capitala României. De fapt, în #NoulBucurești al lui #NicușorDan și “ai lui”. Locul în care șobolanii (evident că și ăia!), țânțarii și căpușele (evident, că și ele!) trăiesc prin parcuri. Liniștiți. Deranjați doar de bucureștenii care (culmea!) aleg să se plimbe prin parc.

În #NoulBucurești proiectat de mintea lui #NicușorDan și “ai lui” transparența nu există. Nu există nici măcar libertatea de exprimare.
De ce? Din simplul fapt că așa vrea el și “ai lui”. Ei cu măștile lor care au început să cadă. Și, lasă să se vadă fața hidoasă a #imposturii. O față atât de hidoasă și hâtră încât devine imposibil să o mai ascunzi. Oricâte conferințe de presă ai face. Și, oricâte sondaje legate de “oportunitatea de vizita un frizer” ai face. Vorba aia circul lor, maimuțele lor. Însă, impostura, minciuna și lipsa de implicare a lui #NicușorDan și “ai lui” în comunitate este la fel de hidoasă.

Pentru data de 2 iunie Primaru’ Nicușor a convocat o ședință. O ședință online. De ce? Pentru ca #impostorul #NouluiBucurești să cenzureze (prin tăierea microfonului!) orice intervenție care vine să arate #DublulLimbaj, #Minciuna și #LipsaDeProiecte. Pe lângă #impostură și #minciună, Primaru’ își arată și #aroganța. O aroganță la fel de greu de suportat. O aroganță pe care, până acum, a mascat-o sub forma unei atitudini specifice matematicianului… neînțeles. Neînțeles de nimeni. Nici măcar de el.

#NicușorDan devenit într-un fel de tătuc ceaușist care nu poate să audă opinii care îi sunt nefavorabile. Opinii care sunt… realități. Realități cu care bucureștenii se confruntă zilnic.

Însă, așa cum ne-a mințit cu apa caldă, la fel o face cu transparența. Așa cum a mințit cu proiectele, la fel a făcut cu bugetul.

Domnu’ #NicușorDan cum era cu #deschiderea Primăriei și cu transparentizarea? La fel ca apa caldă…

Din păcate, de 7 luni învățăm ce înseamnă #impostura, #nesimțirea și #aroganța de #ciocoi a lui #NicușorDan și “ai lui”. Și, avem parte de surprize din ce în ce mai neplăcute. Învățăm că #NoulBucurești este un loc în care doar “și lui” contează și atât. Restul nu contează. De fapt, contează doar când, în schimbul votului, le promiți apa caldă. Iar, după ce ai luat votul, apa este… rece! Însă, aroganța #PrimaruluiCiocoi este prea mult!

#FărăImpostoriÎnFuncțiiPublice #TransparențăZero #NicușorDan

Lasă un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Site Footer